Yhteystiedot

Johanna Raatikainen
Tiluskuja 13, 90460 Oulunsalo
Puhelin/tel: +358504108955
Sähköposti/ email: jojovi.raatikainen@hotmail.com

Mikko Pehkonen
Vanhatie 1
90440 Kempele
Puhelin/ tel:
+358405035635
Sähköposti/ email:
harmaatpantterit@hotmail.com

Uusimmat kirjoitukset

Satunnainen kuva

Tervetuloa "nuuskimaan"!

Nämä ovat Kennel Arctic Idolsin uudet kotisivut. Aiemmin tämä ryhmärämän touhuja on voinut seurata "Vanhantienlauma" nimisiltä kotisivuilta. Näillä sivuilla voit seurata kolmen perheen koirien ja ihmisten touhuja ja elämää. Kasvatustyötä kennelnimen Arctic Idols alla olemme virallisesti aloittaneet 2011 lopulla. Tällä hetkellä roduista on edustettuina keskikokoisia snautsereita pippuri suola, kääpiösnausereita pippuri suola ja saksanpaimenkoiria. Jälkeläisiä omilla uros koirillamme on jo muutamia pentueita ja kolme upeaa saksanpaimenkoira pentuetta on jo valloittamassa maailmaa.

Tavoitteenamme on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia ja ennen kaikkea terveitä koiria, jotka sopivat eri harrastuksiin ja sopivat myös kotikoiriksi olemalla luonteeltaan yhteiskuntakelpoisia. Omat jalostukseen käyttämämme koirat pyrimme luonnetestaamaan 2-3 vuoden ikäisinä ja kannustamme myös kasvattiemme omistajia testauttamaan tai luonnekuvauttamaan omat koiransa. Luonnetesteistä saa ulkopuolisen asiantuntijan arvion koiransa luonteenpiirteistä ja ominaisuuksista eli tietoa ja ymmärrystä kunkin yksilön sopivuudesta eri harrastumuotoihin.

Vuoden 2014 kevällään jälkeen meillä ei enää ole sakasnpaimekoira Perttiä, mutta tilalle on tullut syksyllä 2015 vähintään yhtä energinen  Meksikon karvaton koira urospentu " Kingi".


Welcome to Our new website

These are the new websites of Kennel Arctic Idols. Here you can findout informatioin about our dogs and our breeding work. We have Standard schnauzers pepper and salt, Miniature schnauzers pepper and salt and German shepherds

Kaapo

Pertti