Yhteystiedot

Johanna Raatikainen
Tiluskuja 13, 90460 Oulunsalo
Puhelin/tel: +358504108955
Sähköposti/ email: jojovi.raatikainen@hotmail.com

Mikko Pehkonen
Vanhatie 1
90440 Kempele
Puhelin/ tel:
+358405035635
Sähköposti/ email:
harmaatpantterit@hotmail.com

Uusimmat kirjoitukset

Satunnainen kuva

Ikimuistoinen viikonloppu, valioita , voittajia ym

Sunnuntai 6.9.2015 klo 20:42 - Mp

Monta rautaa oli tulessa 22.-23.8.

     

Kylläpä asiat joskus kasautuvat saman viikonlopun osalle, mutta asiolla on tapana kuitenkin järjestyä. Ja niin siinä nytkin lopulta kävi vieläpä yli odotusten.

Penan omistajan kanssa oli sovittu, että kasvattajana avustamme Ruotsin Överkaliksin näyttelyssä käytön osalta, sen homman hoiti Sirpa tuloksekkaasti lauantaina 22.8. ja Kenneliin saatiin uusi Ruotsin valio.

Rovaniemellä oli mahdollisuus valioitua Nanolla ja Nellillä ja siellä onnistuivat molemmata saamaan kolmannen serttinsä ja olivat  vielä hienosti ROP ja VSP parina.

Saman viikonloppuna olivat reissussa Tallinnassa Johanna mukanaan  Kaapo ja juuri junnuikään ehtinyt Tara (A.I. Domina) omistajineen. Tallinnassa oli kaksipäviväiset kisat eli ensiksi kilpailivat Balttian voittajatitteleistä Tara täräytti heti eka näyttelyssä jymypaukun tullen valituksi useammasta eri maiden junnukoirista ykköseksi ja samalla Balttian juniorivoittajaksi. Kaapo oli tiukassa kisassa hopealla eli PU2. Serttikin jäi odottamaan, kun voittaja tarvitse sen

Seuraavana päivänä oli vuorossa Erkkari, missä oli sunnilleen samat koira kuin edelleisenä päivänäkin ja tuomarina suomalainen snautserituomari Salohalla. Tara jatkoi voittokulkuaan ja sijoittui myös paras narttu kolmoseksi., eli ensin Juniorivoittajaksi ROP juniori ja edelleen Bis4. Kaapon sija putosi edellisestä päivästä yhdellä eli nyt Pu3.

Samaan aikaan kotirintamalla oli jo suunnattava askarin nokkaa kohti etelää Pipsan astutusmatkalle. Mukana omat koirat , Pena ja pari kenneltyttöä Viivi ja Jonna. Sunnuntai iltaa vietimme Loimalla koiratapaamisen merkeissä ja maanaitai aamuna olimmekin jo valmiit paluumatkalle. Tästä tapahtumasta odottelemme vahvistusta ja palkintoa jälkikäteen.

Matkalla vielä treffit Penan omistajan kanssa Viitasaarella  ja illaksi kotiin. Olihan tuossa tapahtumia yheksi viikonlopuksi ihan nokko.

 

mp

PS. Loimaan treffien tuloksena Pipsan ja Ransun   hieno E-pentue. 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: näyttelyitä