Yhteystiedot

Johanna Raatikainen
Tiluskuja 13, 90460 Oulunsalo
Puhelin/tel: +358504108955
Sähköposti/ email: jojovi.raatikainen@hotmail.com

Mikko Pehkonen
Vanhatie 1
90440 Kempele
Puhelin/ tel:
+358405035635
Sähköposti/ email:
harmaatpantterit@hotmail.com

Uusimmat kirjoitukset

Satunnainen kuva

HUIPPU-viikonloppu

Keskiviikko 20.5.2015 klo 9:05 - mp


Ruovesi ja Varkaus 16.-17.5 .

Läksimme perjantaina 15.5. kolmikolla Kaapo, Roope ja Pipsa suuntana aluksi Ruoveden ryhmänäyttely. Mukaan lähti kuvaajaksi huoltojoukkoihin myös Viivi sekä Turbo ja Heta turistikoiriksi, eli melkoinen lauma taas liikenteessä. Tavoittena oli lähinnä Roopelle kolmas sertti valioitumiseen.

Matka Ruovedelle kohtalaisessa kelissä ja ennen muuta loppumatkasta reittiä arpoen ja komeita maisemia ihaillen iltasella meni mukavasti. Olimme aamulla valmiina pelipaikoilla ja järjestäjät olivat suosiollisia antaen pysäköinnin aivan kehän lähelle, joten teltanpysytykseltäkin vältyttiin.

Snautserit olivat vuorossa vasta puolenpäivän aikoihin. Mukaan oli tullut kaiksestaan 7 snautseria yhden veteraanin jäätyä pois. Itse näyttely meni meidä osalta yli odotusten, Kaapo tuli valituksi aluksi parhaaksi urokseksi ja Roope kakkoseksi saaden myös sertin ja sen myötä Suomen Muotovalion tittelin. Pipsan putki jatkui tultuaan parhaan narttuna isänsä Kaapon kanssa kilpailemaan Ropista. Tällä kertaa Kaapo oli vielä kunkku ja Pipsa VSP Hannele Jokisillan tuomaroidessa.

Ryhmäkehiä odotellessa Viivi osallistui Pipsan kanssa Lapsi ja Koira kilpailuun, josta tuli kymmenen koirakon ryhmästä myös hienon esityksen jälkeen palkinto kotiin viemiseksi.

Kaapon kisa jatkui ryhmäkehässä, missä oli runsaasti rotuja edustettuna. Niin vain Jokisilta tykkäsi Kaaposta ja ennen muuta sen liikkeestä valiten sen RYP1:ksi  

Kisa jatkui viitosryhmän voittaneen nuoren faaraokoiran kanssa ja lopuksi Kaaposta kruunattiin Harri Lehkosen tuomaroimana koko näyttelyn ykkönen BIS1.

Näyttelypaikka oli hyvä ja järjestelyt  hoituivat  hyvin hämäläisellä lupsakkuudella.

Illan aikan siirryimme Varkauteen valmistautumaan seuraavan aamun KV-näyttelyyn. Mukaan oli ilmoitettu sama kolmikko ja lisäksi A.I koirista Pena tuli Talvikin ja Pasin kanssa edustamaan kenneliämme kovatasoiseen kisaan.

Kovatasoiseen siinä mielessä, että Valiouroksissa oli mukana miltei kaikki näyttelysnautseri kisassa kärkisijoilla olleita. Roope sai aloittaa luokassa ja sai keulilta ERI:n, mutta niin saivat kaikki muutkin valiot Reino, Kaapo,Hopo ja Pena ja järjestys oli myös tämä eli Roopelle luokka oli tällä kertaa vielä turhan kova. Kaapo piti paikkansa myös paras uros kilpailussa eli tulos PU2.

Nartuissa Pipsan putki jatkui eli se voitti aluksi valioluokan ja lopulta tuli valituksi myös PN1:ksi.

Rotunsa parhaan valinnassa jäimme Pipsan kanssa kakkoseksi ja tuloksena siis VSP  ja " pääsimme" kotimatkalle hyvissä ajoin jo puolilta päivin.

Mukava oli nähdä myös näyttelypaikalle vierailemaan tullutta D-pentueemme puolivuotiasta Rokia omistajineen. Pojusta on kasvanut jo komean snautserin alku. 

 

 mp

 

Avainsanat: näyttelyt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini