Yhteystiedot

Johanna Raatikainen
Tiluskuja 13, 90460 Oulunsalo
Puhelin/tel: +358504108955
Sähköposti/ email: jojovi.raatikainen@hotmail.com

Mikko Pehkonen
Vanhatie 1
90440 Kempele
Puhelin/ tel:
+358405035635
Sähköposti/ email:
harmaatpantterit@hotmail.com

Uusimmat kirjoitukset

Satunnainen kuva

Kesää odotellessa

Maanantai 27.4.2015 klo 20:32 - mp


Kesä  tekee pikkuhiljaa tuloaan ja edellisestä kirjoituksesta on ehtinyt kulua luvattoman paljon aikaa. Pennut ovat saaneet kaikki uudet kodit maaliskuun lopulla ja kaikilla kuuluu menevän hyvin. Muutamat ovat ehtineet jo osallistua pentukursseille ja ensimmäinen on jo hiljan tehnyt näyttelyavauksensa pentuluokassa, ja vieläpä heti Balttiassa. Onnittelut Taralle (A.I Domina)  kadesta KP tuloksesta.

Kaapo ja Roope täyttivät 28.3. vuosia eli isä Kaapo 4 ja Roope 2 samoin kuin tietysti kolme muuta C pentueen sisarusta Mikki, Nano ja Pipsa. Synttäripäivänä sattui mukavasti myös Suomen Snautserikerhon vuoden Snautseri-kilpailun 2014 tulosten julkaisu. Kaaposta leivottiin näin Vuoden 2014 näyttelysnautseriuros ja vielä reilulla piste-erolla seuraavaan. Roope sijoittui tulokasluokassa neloseksi ja samoin saimme kasvattajakilpailussa nelossijan  eli aika hyvin pärjäsimme. Kasvattajakilpailussa pärjäämisestä saamme kiittää muutamia näyttelyissä, sekä terveys- ja luonnetutkimuksiin osallistuneita kasvattiemme omistajia.

C-pentueesta on nyt kaikki eli Roope, Pipsa, Nano ja Mikki käyneet terveystutkimuksissa ja ilahduttavasti kaikki ovat saaneet "puhtaat terveen paperit", joskaan eivät ihan huipputuloksia. 

Näyttelyrintamlla aloitimme viimeisen serttin metsästyksen Imatran KV näyttelystä Roopen täytettyä vaatidut kaksi vuotta. Näyttelyssä oli edustamassa myös isä Kaapo, joka tuli myös valituksi ROP:ksi. Roopen sertti ja valioituminen jäi harmittavan lähelle, eli ainoana avoimen luokan koirana ja sertin tavoittelijana sai kyllä Erin, mutta SA:ta ei Leni Finne antanut. 

Seuraava koitos oli Vaasan KV näyttelyssä 12.4. , missä tuloksena Kaapolle kolmossija ja Roopelle  pelkkä Eri ilman SA:ta.  Pitänee toivoa, että "kolmas kerta toden sanoo" Roopen osalta Tamperella. Samoin Pipsa lähtee yrittämään valioitumista, toivotavasti karva on ehtii näyttelykuntoon. Muutama muukin kohde on katsottuna.

Kaapo tuli ilmoitettua myös SSNK:n järjestämään luonnetestiin Helsinkiin 23.5 eli reissua piisaa kesää ja  perinteistä Erkkaria odotellessa.

mp

 

 

 

 

 

 

 

 

Avainsanat: kuulumisia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini