Yhteystiedot

Johanna Raatikainen
Tiluskuja 13, 90460 Oulunsalo
Puhelin/tel: +358504108955
Sähköposti/ email: jojovi.raatikainen@hotmail.com

Mikko Pehkonen
Vanhatie 1
90440 Kempele
Puhelin/ tel:
+358405035635
Sähköposti/ email:
harmaatpantterit@hotmail.com

Uusimmat kirjoitukset

Satunnainen kuva

Tuurin reissu Miljoonakoiranäyttelyssä

Perjantai 30.5.2014 klo 18:50 - mp


Miljoonakoira 24.5.2014

Eka kertaa Miljoonakoiranäyttelyssä. Näyttelyyn oli jo hyvissä ajoin sovittu osallistuttavan Turbon, Kallen ja Kaapon iskän Jankun omistaja Annen kanssa. Itse näyttelyyn oli meiltä osallistumassa Kaapo ja poikansa Roope. Yhteensattumien vuoksi mukaan tuli kuiteskin melkoinen lauma eli kaikestaan kuusi partasuuta. Kotiin jäi vain tytöt Heta ja Oona tällä kertaa Jannen huollettaviksi.

Matkaan lähdimme perjaipäivänä  useamman pysähdyksen taktiikaksihan se meno muuttui, kun Kallen maha temppuili. Illansuussa olimme ohittamassa Vimpeliä, kun Sirpa bongasi nuoruudenajalta tutun talon, Männikön suksitehtaan. Pyöräytimme katsomaan paikkaa ja sieltähän löytyi virkeitä sukulaisia, Sirpan täti miehineen.  Paikalla viivähdettyämme saimme vielä uuden osoitteen matkan varrelle ja toinen sukulaistapaamienen serkun luona Alajärvellä. Seuraava etappi olikin jo reilusti "aikataulusta" myöhässä. Saavuimme illansuussa Seppälänniemen lomakylään  Töysässä, missä meitä odotteli Anne kavereineen neljän hyskyn kanssa.  Alunperin suunniteltu näyttelykoiriemme loppusilaus jätettiin suosiolla seuraavaan aamuun.

Snautserita oli tällä kertaa ilmoittautunut Kirsi Kentalan arvosteltavaksi "vain" kuusi, joista kaksi omiamme. Meillä ei tällä kertaa ollut mitään erityistavoitteita, koska Kaapolla on jo siegertittelikin saavutettu ja Roope juniorina ei vielä ole kiinnityksiin kelpoinen. Samoin Roopen serttitilikin on karttunut riittävästi, eli ilman paineita saatiin kisaan lähteä jännäämään ketä neljä muuta ovat. Heti paikalla tapasimme jyväskyläläiset turbonpojan Romin  omistajajineen. Muut osallistujat olivatkin meille entuudestaan tuntemattomia.

Roope aloitti junnuissa ja sai luokkavoiton ERI+Sa arvosteluin. Seuraavina olivatkin Romi ja Kaapo  valioissa kisaamassa. Molemmille myös ERI+ Sa arvostelut. Kilpailuluokassa Kaapo tuli ykköseksi Annen kokemuksella hyvin esittämänä. Jatkossa Kaapo tyylpuhtaasti  myös parhaaksi urokseksi ja rotunsa parhaaksi. Roope nousi hienosti kakkoseksi serttiä rikkaampana ohi valiokoira Romin, jolla karva oli tällä kertaa vielä kasvuvaiheessa. Seurasi jälleen isonkehän odottelua toiveikkain mielin.

Ryhmäkehässä Kaapo selvisi kahdeksan joukkoon, mutta ei tällä kertaa enä kärkinelikköön. Hieno suoritus kuitenkin yli 20 muun rodun joukosta. Kiitokset Annelle hienosta esittämisestä ja partojen viimeistelystä.

Antoisa reissu hellekekelistä "nauttien".

mp

Avainsanat: Näyttelymatka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini