Yhteystiedot

Johanna Raatikainen
Tiluskuja 13, 90460 Oulunsalo
Puhelin/tel: +358504108955
Sähköposti/ email: jojovi.raatikainen@hotmail.com

Mikko Pehkonen
Vanhatie 1
90440 Kempele
Puhelin/ tel:
+358405035635
Sähköposti/ email:
harmaatpantterit@hotmail.com

Uusimmat kirjoitukset

Satunnainen kuva

A-pentue

Afrodite "Vilma"

Pfeffer X-Treme " Turbo"

Arctic Idols A-pentue syntyi 17.10.2011. Pentueeseen syntyi 6 urosta ja yksi narttu. Kaikki pennut ovat saaneet uudet harrastavat kodit. Toivotamme kaikille pennuille menestystä ja pitkää ikää! 
A-pennut yhdeksän viikkoa.

Niinpä se aika rientää ja joulukin lähestyy. Pennut alkavat olla jo valmiita uusiin haasteisiin tulevien omistajiensa luona. Ensimmäinen Arctic Idols kasvatti lähti maailmaa valloittmaan tänään 21.12. ja haikealtahan se tuntui. Onneksi pentu ei matkannut kovinkaan kauas vaan asustelee tätä nykyä täällä Kempeleessä Tuomon ja Tainan kanssa. Onnea Ransulle uuden perheen myötä ja mukavia hetkiä isännän ja emännän kanssa tutusteluun toivotellen! 
A-pennut 7 viikkoa
Aika kuuluu nopeasti ja pennut kasvavat kovaa vauhtia. Perjantaina 2.12 meillä vieraili eläinlääkäri, joka tarkasti ja sirutti pennut.  Pennut on nyt madotettu kahdesti ja ehtivät saada vielä yhden matolääkkeen ennen kuin lähtevät uusiin koteihinsa perheenjäseniksi. 


A-pennut ovat nyt 5 viikkoa.
Kaikki pennut vaikkuttavat erittäin rohkeilta ja sosiaalisilta. Kiinteää ruokaa on jo harjoiteltu syömään ja ruoka maistuu oikein mukavasti. Talon muihin koiriin on myös tutustuttu. Pikku hiljaa on myös reviiriä lajennettu ja seikkailut pentuaitauksen ulkopuolella kuuluvat päiviitäisiin toimiin.


video pennuista viiden viikon ikäisinäpentujen ruokailua

leikkimässä

tyttö pentu

Arctic Idols Ace Ventura " Arttu"

Arctic Idols Amazing Boy " Roki"

Arctic Idols Afroman " Peku"

Arctic Idols Alejandro "Aksu"

Arctic Idols Aragorn "Ransu"

Arctic Idols Amphion "Vertti"

Arctic Idols Angry Bird "Peppi"